SHINY HOME

FÅ MER TID TIL DET DU HAR LYST TIL

#Annonse

#Annonse

Ingenting er som å komme hjem til nyvasket hus. Å kjenne dufta av et rent hjem med en gang du åpner døra, følelsen av at alt ligger på plass og er ryddet, og gå barbeint på et rent gulv. Nesten som å komme inn i et nytt hus. Ingenting gjør meg mer harmonisk enn det. Jeg er litt sånn som person at når det er ryddig og rent rundt meg, blir jeg ryddig og rolig i hodet.

IMG_5422 L

Siden november har vi pusset opp. Det som egentlig var et prosjekt med å bygge ut huset og lage nytt kjøkken har nå plutselig endt opp med å bli en slags totaloppussing, mer eller mindre hvert eneste rom skal gjennom en liten make-over nå. Vi startet med hele kjelleren, og siden midt i julestria og andre mørke vinterdager har det vært totalt kaos. Stua har vært fylt med stativer og klær, vinterhagen er fylt til randen av bokser og esker,  og hele huset har vært mer eller mindre støvlagt! Bokhyller, gardiner, sko, klær har hatt et grått lag over seg! Åh som jeg har hatet det….men så må man bare trøste seg med at det blir så fint til slutt da.

I disse månedene har det nesten vært umulig å ha det ryddig og rent, jeg har knapt orket å løfte en finger og egentlig latt det skure og gå. Det er så mye som skal ryddes og sorteres, og jeg syns det er så prosjekt å sette i gang med. Uansett hva man egentlig gjør så blir det liksom ikke noe bedre. Og dessuten har jeg jo mer enn nok med å vaske og brette klær til en husholdning på 5 pers i hverdagen.

IMG_5211

 

I denne perioden har det bare vært en ting å gjøre, og det har vært løsningen som innimellom har gjort meg både glad, tilfreds og delvis harmonisk: Freska! En profesjonell, pålitelig og fleksibel rengjøringstjeneste som skreddersyr etter ditt behov og som dermed sørger for at du får mer tid til det du har lyst til. Du får den samme vaskehjelpen hver gang, og fordi du etter hver gang kan gi stjernerating og tilbakemeldinger sikrer du at du får den kvaliteten du ønsker. Visste du at Freska har fornøydgaranti?

Du kan bestille enkeltvask eller sette opp et abonnement. Hvor mange timer som trengs spørs helt på leiligheten eller huset ditt, men på Freskas nettside får du hjelp til å regne ut hva som anbefales for din leilighet, her kan det også enkelt avtales håndtering av nøkkel.

Jeg har fått gleden av å gi bort en velkomstrabatt til leserne mine: Ved enkeltbestilling (gjelder ikke flyttevask) vil rabattkoden vibeke20 gi deg 20% rabatt. Ved bestilling av abonnement, bruk rabattkoden vibeke50 og få 50% trukket av på din første rengjøring.

På mandag hadde jeg besøk av Carolina fra Argentina. Jeg og Carolina kommuniserte lett og alle som jobber i Freska snakker flytende norsk og/eller engelsk. Etter en intensiv og hektisk jobbehelg i Stockholm, hvor jeg var hjemme først natt til mandag tok jeg en velfortjent «hjemmekontordag». Etter at Carolina var ferdig på soverommet var det bare en ting å gjøre, og det noe som jeg rett og slett nesten aldri gjør: slenge seg opp i senga med en god bok og nyte rent rom og litt alenetid før barn og mann kom hjem. Snakk om å bli harmonisk da….

IMG_5280

3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hallo, Grattis med ny kolleksjon flinke mennesker! Jeg elsker blått! Så deg også i den blåe tightsen her om dagen Vibeke, den var helt nydelig på deg ? Altså ønsker jeg meg 2 eller 6. Har jo blitt helt avhengig av R&R ???