PROTEINRIKT MELLOMMÅLTID

GO ON!

#Annonse

GoOn4

 

Mine hektiske hverdager krever mye planlegging hvis jeg skal spise sunt og riktig til enhver tid…og så strukturert er jeg dessverre ikke, i alle fall ikke hver dag. De dagene overskuddet er på topp har jeg enten laget klar en smoothie eller en kjøleskapsgrøt kvelden før, men som regel er det så mye annet som skal huskes på og planlegges at det rett og slett går i glemmeboken. Da må man ty til andre løsninger.

For en stund siden ble jeg introdusert til Alpro’s nye produkt Go On og jeg var rett og slett litt frelst fra første sekund. For å ikke snakke om sønnen min. Han spiste to av de den kvelden de kom i hus og har bedt om å få med seg disse i nistepakka etterpå. Noen uker senere hadde vi en frokostlansering med bloggere og journalister og utifra tilbakemeldingene falt den i smak hos flere enn bare meg.

Nå har den blitt mitt faste lille mellommåltid, enten om det er på jobb eller om det er som kveldsmat. Av og til har jeg spist den som frokost etter yogaen også. Og når de har forsvunnet fra kjøleskapet før jeg har rukket å spise de selv er det datteren min Sophie som har «stjålet» de med seg på skolen.

 

 

Det jeg liker best med disse, bortsett fra at de er plantebasert og full av proteiner, er konsistensen. Fløyelsmyk og smakfull, og jeg klarer fremdeles ikke bli enig med meg selv om jeg liker den med solbærpuré eller pasjonsfruktpuré best, men heller nok mest mot solbærvarianten hvis jeg må velge. Hvis du lurer på hva de kan sammenlignes med så sier de at det er et plantebasert alternativ til kvarg!…men kvarg sier ikke meg så mye, det har jeg ikke smakt, så for meg er de mer et alternativ til skyr. Ekstra godt smaker de hvis du topper de med litt valnøtter, bær eller müsli. Det er i alle fall det jeg koser meg med om kvelden når knekkebrødene må vike.

 

GoOn3

Visste du at plantebasert er godt for kroppen og bra for miljøet? Dette kan jeg jo egentlig ikke gjenta ofte nok. Alpro har en visjon om en verden hvor mer av det vi spiser og drikker, bør komme fra planter. Naturlig laktosefrie produkter er lettere fordøyelig for kroppen. Men å spise plantebasert er ikke bare bra for deg, det er også bra for miljøet. Ved å øke andelen plantebasert mat i forhold til animalske kilder, begrenser vi bruken av knappe ressurser som vann og jordbruksareal, samtidig som vi senker CO2-utslipp knyttet til matproduksjon. Det er noe å ha i bakhodet.

Alpro Go On er i butikk fra og med denne uka og finnes i utvalgte MENY, Spar, Joker, Coop Obs, Coop Mega og Coop Extra butikker. Er du glad i deilige mellommåltider vil jeg i alle fall anbefale deg å teste denne. Veldig gøy om du har lyst til å dele hva du syns når du har testet den også!

6

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Du sier ingenting om sukkerinnholdet. Når bærpure er en av ingrediensene, så pleier der være en del sukker. Vanlig Alpro uten bær inneholder jo sukker.

    • Hei Øyunn, Go on med frukt inneholder 7,5 g sukker per 100g. Det meste av dette er naturlig sukker i frukten. Go on naturell inneholder kun 2,5 g per 100g. Dette er også godt innenfor grenseverdien for at et produkt kan hevdes å inneholde lite sukker. Hilsen Vibeke

  • Hei Vibeke! Jeg var med på yogaweekend på Norefjell i høst og vi fikk tildelt Alpro prøver på en slags type kokosmelk på liten boks med sugerør, som en liten juiceboks. Disse var så supre og tenkte kjekt å ha med i vesken, men ikke funnet de i butikk! Du som er ambassadør for Alpro, vet du om dette kommer?? Og tusen takk for super yogatime «open your heart art» i stor sal med så mange! Spesiell følelse ? og for en glød du hadde ??