Run & Relax favorittantrekk

Vinnerne er trukket!

Jeg elsker å ha konkurranser på bloggen, spesielt når man får sånn respons som jeg gjorde på konkurransen jeg la ut i forrige uke! Tusen takk til alle som deltok – og tusen takk for alle fantastiske tilbakemeldingene dere har lagt igjen på kolleksjonen og Run & Relax generelt. Det virkelig varmer mitt og Marianne (partneren min) sitt hjerte! I tillegg var det jo så gøy å se hva dere liker og hvilke antrekk som fikk mest respons. Nå er vi veldig nære lansering og jeg storgleder meg til å slippe denne kolleksjonen – jeg tør faktisk å si at det en av de beste kolleksjonene vi har laget..wiii

Ok, da er det på tide å annonsere vinnerne og vinnerantrekkene( de er vilkårlig trukket ut ved hjelp av en funksjon her på bloggen, men jeg har lest absolutt alle kommentarene og er som sagt så glade for all respons! )

Første antrekket er dette:

R&R_SS17_S14_1519

og vinneren en Marte Glad!!! Gratulerer til deg….

og det neste antrekket er:

R&R_SS17_S29_2717

og her var Hege A. Gullstrand som ble vinneren! Grattis til deg også…

(Begge to blir kontaktet på mail!)

Til dere andre kan jeg ikke si annet enn at dere må sjekke ut hele kolleksjonen når den kommer på plass i helt ny nettbutikk eller på vår Brand Store på Eger og så lover jeg å komme med flere konkurranser om ikke så lenge!

Ha en nydelig kveld alle sammen!

 

18

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *