Dreams do come true

Gårsdagens shoot med Run & Relax

Processed with VSCO with hb2 preset

Det er travle dager, som alltid, men noen uker overgår andre. Både i innhold og skala. I går var en ganske stor dag for meg. Å gjøre foto-shoots for våre Run & Relax-kolleksjoner er en stor greie, det er mange mennesker i sving og jeg vil at alt skal bli så bra. Det er vanskelig å tenke nytt, ikke bare med å utvikle nye kolleksjoner, men også i forhold til hvilken location vi skal bruke og ikke minst hvilke modeller som skal fronte oss.

Universet ville det slik at jeg skulle få møte Justyna i Mysore i fjor. Og gjennom det bekjentskapet har jeg blitt introdusert til Laruga Glaser som jeg nylig laget et innlegg på. Begge fantastiske ashtangis og vidunderlige damer. Det var en drøm for meg å skulle få de til Norge for å fronte Run & Relax, og fordi jeg turte å fortelle de om drømmen min, ble drømmen en realitet! Nesten ikke til å tro!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Så i en nedlagt fabrikk i Tofte på Hurum tok vi i går neste kolleksjons brand bilder med to av mine store forbilder og til tross for at det ble ganske så kaldt der etter at sola gikk ned og vi måtte varme oss foran gassovner og mange lag med pledd innimellom slagene, så fikk vi noen fantastiske bilder som jeg gleder meg til å dele etter sommeren.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with t1 preset

 

Nå er det full pupp med yogakurs på Stabekk i kveld, og så venter en etterlengtet tur på fjellet i helgen!

Namaste, Vibeke

5

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *