Joy, oh joy!

Yogafestival i Oslo

 

Om bare et par uker går Joy Yogafestival av stabelen i Oslo. Helgen 24.-26. mars arrangerer Stine & Sebastian fra Joy Yoga for første gang denne festivalen i Gamle Museet. Med internasjonale lærere, blant annet Laruga Glaser som jeg flittig har skrevet om på bloggen i det siste, blir dette en helg full av inspirasjon og glede:

This is a great opportunity for you to practice yoga with a selected group of teachers that are known around the world
for their shining charisma and deep understanding for the practice of Yoga. This is a vinyasa style oriented festival, with bits of meditation and Yin practice to create a beautiful balance.

You will have the opportunity to learn practical anatomy with Jason Crandell, and creative, unique flows with Tamara Levinson. Ella Cojocaru will take your world upside down, and Katy Appleton will take you on a journey to the soul of Yoga. Laruga Glaser will teach you essential skills for your Ashtanga practice, and Lauren Eckstrom will dive deep into the science of meditation. You will have the opportunity to try Acrovinyasa, Yin yoga, Yoga for the fascia, Yoga therapy and much more on this amazing weekend.

Jeg kjenner ikke til alle disse lærerne, men kan jo ikke annet enn å anbefale workshopene med Laruga…skulle ønske jeg var hjemme selv, men dessverre er jeg bortreist med barna denne helgen….Run & Relax er representert da og vi vil ha hyggelige priser på den nye kolleksjonen:-)

17200028_10158384753090054_877439900_o

 

17237232_10158384749430054_774537828_o

Du finner mer info på Joy Yoga Festival eller på facebooksiden deres.

Nå tar jeg etterlengtet helg, vel fremme på fjellet med hele familien, og gleder meg til to rolige og deilige dager med masse frisk luft, ski og kos! Yeah!!…God helg folkens!

2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *