The new collection is out!

Run & Relax launch with ShapeUp

 

Forrige uke lanserte vi vår nyeste kolleksjon i samarbeid med Det Nye Shape Up på Egmonthuset. Tanken var å gjøre det litt annerledes denne gang og invitere noen av våre følgere og noen av ShapeUp sine lesere. Gjennom en trekning på instagram fikk vi med oss en deilig gjeng med jenter som vanligvis ikke er vandt til å komme på slike eventer, og snakk om å bli glad da!

Etter en liten presentasjon av kolleksjonen fikk jentene seg en treningsøkt av meg og Pia Seeberg. En skikkelig hard fusiontime, en blanding av Ashtanga Yoga og styrketrening med strikker…og selvfølgelig en deilig liten savasana til slutt. Snacks og goodie-bager fikk de også, og jeg har da aldri sett så takknemlige og glade jenter forlate et event før…svette i panna og røde i kinna og med store smil om munnen. Så gøy å se!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk til alle som kom og takk til ShapeUp som hjalp oss med å lage et så utrolig kult event! Sjekk ut både våre nye nettbutikk og den nye kolleksjonen vår på Run & Relax!

 

 

 

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *