Langhelg med jentene?

Bli med på Womens Weekend 2017!

 

fullsizeoutput_4f64

I mange år var det å delta på Womens Weekend med yogatimer et av årets høydepunkt. Etter et par års pause hadde jeg gledet meg til å delta igjen i april, for dette er jo egentlig en helg man ikke vil gå glipp av, men så kom plutselig denne Miami-turen min opp. Med en fleksibel arrangør og ei supergrei yogavenninne fikk jeg drømmen oppfylt om å delta på denne videreutdannelsen i yoga og kan dra til Miami, men det skal jo ikke hindre DEG i å ta med deg venninnegjengen og få vårens beste opplevelse.

Her har du noen av Norges beste på sitt felt samlet under ett tak. Du kan gjøre yoga med Bertine Zetlitz, oppleve en mini-konsert med Julie Bergan, være med på treningstime med sprudlende Stine Hartmann, se show med ultramorsomme Dora Thorhallsdottir, høre på Thomas Giertsen og Morten Ramm mens du spiser middag og danse etter Dj Marianne Jemtegård’s beats hele natta lang….ja jeg trenger vel ikke si så mye mer.

Mer info finner du på Womens Weekend eller på deres facebookside!

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Håper du kan kjøre i gang igjen med en konkurranse etterhvert her på bloggen din, Vibeke! : )
    Er en stund siden sist ; )

    • Heia, konkurranser er gøy så skal prøve å få til det om ikke så lenge igjen! God påske!