Back to reality

Happy, støl og sliten

 

Å reise på kosetur til Spania med mann og to vennepar er noe av det beste jeg har gjort på lenge. Masse latter, riding hver dag, lange lunsjer, litt shopping, vakker natur, soling og bading – den perfekte kombinasjon! Men sene kvelder, litt for mye vin og mange timer på hesteryggen gjør jo noe med kroppen for å si det sånn. «Etter den søte kløe kommer den sure svie» – er det ikke det det heter…man blir jo altfor fort kastet tilbake til hverdagen. Logistikk med barn, middagslaging, handling, henting, vasking av klær og rydding… det er jo greit, men så var det denne kroppen da. Hvordan i all verden kan man mobilisere så mange muskler på hesteryggen som man vanligvis ikke bruker i yoga eller sånn ellers??? Altså, jeg kan aldri huske å ha vært så støl!!! Om det var antall timer på hesteryggen, mange kilometer med galopp over havreåkrene eller nervøsiteten av å sitte på en høy og brunstig stallion(en hingst som ikke har blitt kastrert!!) som helst ville gå med nesa inn i halen på hoppene foran vites ikke, men jeg antar det var en kombinasjon.

fullsizeoutput_50c7 fullsizeoutput_50cf fullsizeoutput_4fb6 fullsizeoutput_50ce

Sjelden vond og rolig yogapraksis på matta i dag…i går skulle jeg prøve meg på en økt hjemme, men måtte gi opp da jeg satte i gang med første solhilsen, ha ha…Så mens jeg feeder kroppen med smoothie og beauty elixir for å prøve å få en slags balanse i kroppen får jeg nok bare smøre meg med tålmodighet og satse på en mer normal kropp utover i uka. Angre kan jeg jo ikke, for disse opplevelsene på hesteryggen gir meg bare en sånn ubeskrivelig glede…og nå gleder jeg meg bare til ny Yoga & Horse retreat der nede som jeg skal ha første helgen i mai…Lucky me!!!

Drømmer du om å være med på en av disse turene må du sjekke ut Yoga Las Mesas på facebook!

IMG_0794

Lyst til å teste ut denne smoothien:

2 dl frosne bringebær
2 dl mandeldrikk
1/2 banan
1 ss kokosolje
1 ss beauty elixir
1 ss maca pulver

20

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Hei Marit! Håper du nyter deilige påskedager! Jeg har kjøpt dette i Renee Voltaire butikken i Stockholm og finner det dessverre ikke på nett. Kanskje sjekke andre nettsteder? Eller kanskje noen av mine lesere vet? God påske og stor klem

    • Hei!Jeg har kjøpt dette i Renee Voltaire butikken i Stockholm og finner det dessverre ikke på nett. Kanskje sjekke andre nettsteder? Eller kanskje noen av mine lesere vet? God påske

  • Jeg har kjøpet av en forhandler på e-bay, som hadde veldig mange og positive omtaler. Fikk topp kvalitet