Yoga & livet

Podcast-intervju med Ingefær

For noen uker siden ble jeg invitert til et intervju med Sara Lossius og hennes podcast Ingefær. Og får jeg sjansen til å snakke om yoga vettu så er jeg jo ikke så vond å be. En tiltenkt halvtime ble til 2 timer og vi hadde en utrolig hyggelig formiddag sammen.

Det var altså yoga vi hovedsakelig skulle snakke om, men samtalen dreiet mer over til andre tema: om å møte seg selv, kjenne på følelser vi ikke vil kjenne på, å være et human being i stedet for human doing og om å sette sin egen agenda.

Jeg forteller om da jeg gjorde yoga i en dam av tårer, om hvorfor jeg ikke hører på radio når jeg kjører til yogaen om morgenen, og om hvor viktig balanse er i livet er – og hva jeg egentlig legger i ordet balanse. Sist men ikke minst snakket vi mye om at for å bli god i noe må mye annet prioriteres vekk.

Håper du har lyst til å høre på intervjuet:-)

Du finner Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app.

25

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Så koselig det var å komme inn her og se nytt, friskt design ? Må se å ta med tid til å høre intervjuet i løpet a kvelden ?

    • Tusen takk for det, så hyggelig å høre! Håper du liker intervjuet da! God påske!