Drømmekjoler

Pia by Timo is back

Pia Tjelta er for de fleste kjent som en utrolig dyktig skuespiller, men de siste årene har hun fått utrolig mye oppmerksomhet rundt sine kjole-kolleksjoner som hun har laget med By Timo. Og det er ikke så veldig rart, fordi de har rett og slett klart å lage kjolene som alle drømmer om. Jeg har et par fra de tidligere kolleksjonene og jeg elsker de – har brukt de ihjel nesten, lånt de bort til venninner og jeg vet at de vil henge i skapet til evig tid.

Ny kolleksjon kom ut denne uka, det er mye av de samme fantastiske kjolene, bare med litt endringer. På onsdag inviterte de til en hyggelig liten middag på min favorittrestaurant Bon Lio og etter en ellers trist dag da jeg hadde vært i begravelse for en venninne, ble dette en kjærkommen kveld med fine folk, fine kjoler og veldig god mat.

Jeg har plukket ut mine favoritter fra den nye kolleksjonen:

Jeg elsker denne lille sorte, The Vega dress,  og den glir rett inn i min garderobe. Vet at dette blir min favoritt denne sommeren!

Dette er kjolen jeg har lyst til å ha på meg i et bryllup, The Sofia dress, så nå venter jeg bare på invitasjon til sommerens bryllup, he he

Nydelige farger og nydelig mønster, The Sofia midi dress. Varme sommernetter med sandaler og utslått hår…kan nesten kjenne følelsen…

Gratulerer igjen til kjære Pia og Tine!

 

34

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *