Here comes the sun

Da er det offisielt sommertid, påsken står for tur og jeg gleder meg til lange lyse dager og varme solstråler på fjellet. Påsken er ekstra sen i år, derfor er solen like sterk som den er på sommeren. Blek vinterhud kan fort bli brent og god solbeskyttelse er derfor ekstra viktig. VITA EXCLUSIVE anbefaler bruk av høy faktor, minst faktor 30, har alle de produktene som trengs for å beskytte seg så godt som mulig og nå får du 30 % på solkrem fra Biotherm, Clarins og Shiseido!

Skal du tilbringe påsken på fjellet er det viktig å huske at ute i snøen vil solstrålene reflekteres og blir ekstra intense. Behovet for å beskytte huden øker, selv om det nødvendigvis ikke kjennet så varmt ut i lufta.

Her er mine 8 beste råd for god solbeskyttelse på påskefjellet:

1. Sola står høyest på himmelen mellom klokka 12 og 15, så vær ekstra forsiktig i denne perioden

2. Husk å smør ofte og bruk nok solkrem. Bruker man for liten mengde kan det føre til at en krem med høy faktor fungerer som en mye lavere faktor. I praksis vil det si at man ikke vil få god nok beskyttelse. Tipset er derfor å bruke mer enn du tror du trenger!

3. Vær ekstra nøye med utsatte plasser som øre, nese og øyne. Bruk solbriller for å beskytte øynene. 

4.  Anbefaler også å bruke faktor på leppene og her finnes et variert utvalg i alle Vita Exclusive sine butikker.

5. Ta gjerne en deilig fuktighetsmaske med i påskesekken, for å gi fuktighet og berolige huden etter soling. 

6.  Bruk en deilig nattkrem på natten som gir ekstra næring og fuktighet.

7. Husk at din solkrem, så vel dine andre produkter, har en utløpsdato. Når du åpner solkremen din endrer holdbarheten seg også, og da er det viktig å huske at     den ikke holder for evig.

8. Ta deg noen pauser fra solingen om mulig. 

Her er mine favorittprodukter som du finner på VITA EXCLUSIVE

Jeg hater klissete solkremer og CRÈME SOLAIRE DRY TOUCH SPF50 fra Biotherm leverer høy beskyttelse og god hydrering til ansiktet samtidig som den etterlater huden fløyelsmyk og matt.

Et MUST i sola! Solkremleppepomaden Sun Protection Lip Treatment SPF 20 fra Shiseido beskytter og reparerer skader fra UVA- og B-stråler samtidig som den gir optimal fuktighetsbalanse.

Skal man kle av seg litt oventil i solveggen er denne fin til resten av kroppen. Clarins Sun Care Soothing Cream Moderate Protection Spf 20. En silkemyk, lett krem formulert for å beskytte huden i intenst sollys, forhindrer at huden kjennes ukomfortabel.

Noe av det jeg er mest redd for er rynker rundt øynene, så dette partiet får litt ekstra hos meg. Sun Protection Eye Cream SPF 25 fra Shiseido styrker den sarte huden rundt øyene med fremragende UVA- og B beskyttelse for å hindre synlige aldringstegn.  3-i-1 fordel: Fukter, beskytter og anti-oksidasjon.

Er du et sted i påsken hvor solen varmer ekstra godt og du kan kle av deg ullundertøyet, trenger du en god solkrem til resten av kroppen også. Sun Care Soothing Cream Moderate Protection Spf 20 fra Clarins er en silkemyk, lett krem som sikrer en jevn farge, samtidig som den beskytter huden i solen.

Denne solkremen er perfekt hvis du skal være Bjørgen i langrennsløypene. Shiseidos nye solpleie med Wetforce-teknologi er en nyhet innen utvikling av solbeskyttelse! Shiseido Expert Sun Aging Protection Cream SPF50 Wetforce gir kraftig beskyttelse til huden din, og denne innovative solpleien blir faktisk enda mer effektiv ved kontakt med vann eller svette. Solkremen inneholder også pleiende ingredienser som motvirker tørrhet og oksidasjon, samt skade på celler og DNA.

Sist, men ikke minst er det viktig med en god after-sun, for etter sol trenger kroppen og huden intens fuktighetspleie. Det får du med After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating fra Clarins. Huden etterlates silkemyk og brunfargen varer lengre.

Så med beskyttelsen på plass, og med bønner om masse sol er det bare å ønske dere alle en fin og deilig påske!

 

12

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *