Touch down Miami

Det er noe med kontrastene når man reiser bort etter en uke på fjellet med nysnø, pudderkjøring, langrennsturer og familiekos til å lande i fuktige varme Miami alene. Dette er min årlige tur der jeg bare skal fokusere på yoga praksisen min, men denne gangen er det et 10 dagers intensivkurs i Intermediate Series i Ashtanga Yoga med Tim Feldman så det blir lange dager med masse innhold.

Jeg kom ned i går og brukte egentlig bare ettermiddagen på å pakke ut og orientere meg litt i området. Bor på et super koselig hotell rett rundt hjørnet for yoga studioet, siden jeg skal være der tidlig på morgenen og litt frem og tilbake i løpet av dagene tenkte jeg det var best. Ruslet bort til Miami Beach og Ocean Drive og skjønte jo fort at dette var turistområde nr 1, men ville bare se havet og kjenne sanden med bare føtter.

Hadde fått anbefalt å teste ut en restaurant som heter News Cafe, og selv om det lå midt på stripa så var det underholdene å sitte og se på alle de «spesielle» folkene med de rareste outfits, se folk ta bilder av seg selv med papegøyer på skulderen og slanger rundt halsen(for penger selvfølgelig) og deilige fish tacos hadde de.

Jeg har fri i dag også, men siden jeg våknet kl 5.30 dro jeg likeså godt bort til Miami Lifecenter der kurset skal være og praktiserte. En rolig liten økt for å lande og for å strekke litt på kroppen etter en lang flytur. Utrolig hva varmen gjør allerede altså, kjennes ut som at varmen smører ledd og muskler med en gang. Fantastisk følelse.

Stay tuned for flere Miami updates…følg meg gjerne også på Snapchat og Instagram: vibekeklemetsen

33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • hei 🙂

    når du sier praktisere, hva mener du da, hva er en typisk praksis for deg uten elever? Gjør du hele 1.serien eller gjør du kun intermediate? Og alternerer du noen gang med vinyasa?

    • Hei! Jeg er jo her for å lære så dette er ikke med mine elever. Når jeg praktiserer på morgenen her nede så gjør jeg stort sett hele 1.serien og opp til dit jeg er nå i intermediate(jeg har vært skadet i ryggen i snart et år så jeg må være forsiktig). Skjønner ikke helt hva du mener med å alternere med vinyasa, men kanskje du lurer på om jeg går på andre timer? Det gjør jeg ikke:-) Jeg føler ashtanga-tradisjonen på alle måter og gjør ikke så mange andre typer yoga. Innimellom kan det være deilig å gå på en yin yoga klasse, men her nede er det bare ashtanga, hver dag:-)) Hilsen Vibeke