PURA VIDA MIAMI

Før jeg dro til Miami spurte jeg følgerne mine på Instagram om å få gode tips til hvor jeg skulle spise, hvor jeg skulle shoppe og hva jeg burde se og gjøre. Siden det var første gang jeg skulle til Miami Beach var jo det en genial måte å få gode tips på, og nå har jeg begynt utforskingen. Og alle disse kulen plassene jeg finner og tester vil jeg selvfølgelig dele med dere – slik at du vet hvor du skal finne de beste tipsene neste gang du reiser hit. Og bare etter 4 dager her kan jeg bare si at jeg en totalt forelsket og kan rett og slett ikke skjønne at jeg ikke har vært her før!

Først og fremst må jeg jo bare si at dette er MEKKA hvis man liker sunn mat og elsker smoothies, juices og alt mulig av såkalte «bowl’s» (Det er visst det som er den store trenden nå!) Det ligger cafeer og restauranter på nesten hvert et gatehjørne og det som er så kult er at alle har utendørs sitteplasser. (Kanskje ikke så rart siden klimaet er som det er, hehe) men i alle fall så sitter man på fortauet, folk tusler forbi og bilene parkerer rett ved siden av deg. Dette kan jeg like!

Her kan man fråtse i sunne saker, og her ser du dagens middag: Mango, salmon & quinoa bowl! Altså, server meg dette hver dag da kjære! Jeg add’et på med både forrett og juice, og snakk om å bli mett da. Alt smakte helt fortreffelig, men jeg hadde faktisk holdt meg unna hummusen her, den hadde rett og slett en litt rar ettersmak.

Pura Vida Miami ligger et steinkast fra stranden, i 110 Washington Avenue og er åpent fra 7 om morgenen til 10 om kvelden. Blir nok ikke siste gangen jeg dropper innom der i løpet av oppholdet for å si det sånn:-)

46

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Tusen takk og så utrolig hyggelig å høre! Jeg skal videreformidle det til hun som har laget det…jeg er kjempe fornøyd og det har gitt meg litt ny motivasjon til å blogge igjen:-) Klem