One week down

…and one more to go!

Utifra snap og instastory så kan det kanskje se ut som at jeg bare spiser acai-bowls, ser på palmene og tasser rundt på stranden, så tenkte å fortelle litt om hva jeg egentlig gjør her nede. I går kveld, lørdag, var første uke over. Normalt sett ville jeg nok helt klart å tatt på meg kjole og høye hæler og utforsket Miami night life, og jeg hadde faktisk mulighet til å bli med noen jeg kjenner fra Norge ut. Men, etter 6 timer med praksis, filosofi og teknikk-klasse hadde jeg bestilt meg en 80 minutters massasje og endte opp med å bestille middag på rommet og se en film istedet. Så kjedelig tenker du sikkert nå, men disse dagene er ganske intense altså. Ikke bare er det nytt for meg å praktisere i denne varme og fuktige lufta, jeg svetter sikkert mange liter mer enn hjemme i Norge, det gjør til at kroppen er mer åpen og jeg går dypere inn i stillinger men jeg blir også ganske sliten av å sitte flere timer på gulvet, lære masse nytt og fordøye ting. Dette forklarer kanskje hvorfor de kaller kurset «Yoga Intensive» hehe.

Tim Feldmann er en fantastisk lærer og jeg elsker humoren hans. Jeg møtte Tim første gangen i Mysore i 2008, og som nyskilt, alene med en 9-åring og ganske lost et sted hvor jeg aldri hadde vært før, satte jeg så pris på at danske Tim var så hyggelig som han var og at han hjalp meg litt med å finne meg til rette. Evig takknemlig, og ikke visste jeg at jeg kom til å møte Tim regelmessig etter det. Han har vært i Norge flere ganger og nå i august kommer han tilbake til Puro Yoga for å holde en workshop. Noe å få med seg folkens!

Yoga filosofi har jeg lært på mine tidligere teacher trainings, men det er noe jeg aldri kan bli utlært i og jeg kjente at jeg trengte en oppfriskning. Fine diskusjoner med de andre elevene, vi er en liten gruppe på 12 stk så det er jo fantastisk. Det er noe med denne «community’en» som man blir en del av. Møte med likesinnede som forstår hverandre. Utrolig fint og givende.

En del av kurset er å lære vinyasa count til Intermediate series(andre serien i Ashtanga yoga) Jeg har aldri lært ordentlig å telle i primary engang og bruker jo ikke telling i min undervisning, så dette er utrolig utfordrende for meg. Bare det å lære det på et annet språk, blir så mye å tenke på, hehe. Men prøver mitt beste og øvelser gjør mester håper jeg.

Teknikk-klassene er ganske krevende for meg dessverre da jeg fremdeles sliter med ryggen og denne skaden jeg har i sacrum. I utgangspunktet skal vi gå gjennom alle stillingene i Intermediate series, og det da for andre gang på en dag. Blir rett og slett for mye for meg, så jeg er mest tilskuer, prøver å suge til meg mest mulig informasjon og tar det med meg på matta dagen etter i min egen praksis. Vi lærer selvfølgelig også hvordan vi assisterer og justerer i disse stillingene, og selv om jeg ikke underviser på dette nivået selv er det jo utrolig interessant å lære.

I dag er det søndag og jeg har fri! Starter dagen med kaffe, bok og blogging i sengen…hadde håpet på en dag på stranda, men det er faktisk overskyet og det er meldt thunderstorms, så spørs om det blir litt shopping istedet:-) Uansett deilig med en rolig dag uten altfor mange planer…lade opp til ny uke, ny læring og nye opplevelser!

God søndagskveld dere!

50

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *