Alpro news

Jeg vet ikke om det er helt innfor å skryte, og jeg håper jeg ikke har for vane å gjøre det, men jeg må faktisk få lov til å si at det er ganske rart(på en positiv måte) og utrolig stas å se seg selv på soyakartongene fra Alpro – og i tillegg vite at disse er å finne i alle butikker, i folks kjøleskap og på mange frokostbord rundt omkring i det ganske land. For de fleste butikker har nå fått disse nye og freshe pakningene, men fortvil ikke – det er det samme gode og velsmakende produktet inni altså:-)

Alpro’s produkter har blitt en integrert del av kostholdet mitt og jeg bruker soyadrikk daglig. Den som er usøtet bruker jeg mest til matlaging og i smoothies etc som jeg evt kan søte med andre ingredienser, men begge to funker til det meste egentlig, det handler bare mest om hva man liker, og hvilken smak man foretrekker og selvfølgelig om man ønsker et kosthold med minst mulig sukker, eller ikke.

Som Alpro’s (veldig stolte) ambassadør er en av oppgavene å teste ut nye produkter – og det er jo like spennende hver gang! I påsken testet jeg da ut et nytt soyabasert alternativ til yoghurt med havre, som er i få i butikkene fra mai. Jeg er alltid litt skeptisk til ting som ikke har så mye smak, altså naturelle ting, men igjen så ble jeg overrasket altså. Og jammen meg fikk jeg ikke resten av familien til å like det også, til og med svigerfar og Liam! Det at den inneholder havregryn er jo bare et kjempe pluss fordi man får en følelse av at den metter mer og jeg liker at det er litt tyggemotstand der. At produktet i tillegg er rikt på både sunne planteproteiner og fiber, det kimser vi ikke av!

Jeg testet den ut på to forskjellige måter, en litt sunnere enn den andre kanskje, men det var jo tross alt påskeaften da:-) 

DEN PERFEKTE FROKOST

Dette er noe jeg kunne spist hver eneste dag! Ananas med hjemmelaget müsli og soyabasert alternativ til yoghurt og havre…og variert med forskjellig frukter og bær selvfølgelig. Frisk og mettende på en gang – Liam spiste faktisk to porsjoner den dagen!

ARME RIDDERE

Svigerfar Morten elsker å lage frokost og i påska ble vi skikkelig bortskjemte med masse forskjellige retter. Så på påskeaften stod vi altså opp til arme riddere og jeg kan jo ikke huske sist jeg spiste det. Som sagt kanskje ikke det sunneste man kan spise, he he, og for så vidt ganske søtt, men med soyabasert alternativ til yoghurt med havre som ikke er søtt i det hele tatt på toppen ble smaken ganske jevnet ut.

Da er det bare å glede seg til mai og i mellomtiden kan du jo plukke opp en kartong med soyadrikk og la meg være en del av frokosten din:-)))

53

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *