Home sweet home

Jeg elsker å fly, og bryr meg aldri om lange flyreiser når jeg skal til steder, men å fly hjem…aldri er jeg så utålmodig som på hjemreiser! Også denne gangen, jeg telte minutter og til slutt sekunder før jeg kunne gå av toget på Lysaker og få Leona, Liam og Sophie løpende mot meg på perrongen! For en følelse…kunne ikke få klemt og kysset på de nok. For selv om jeg har hatt tidenes yogaopphold i Miami og nytt hvert eneste sekund av turen så har jeg selvfølgelig savnet barna og Thomas også sinnsykt mye.

Så utrolig deilig å komme hjem til vår og et Oslo badende i sol. Å gå i shorts og t-skjorte 1.mai er jo ikke så vanlig og det gjorde overgangen fra Miami ganske grei. Nå gleder jeg meg til litt hverdag, men allerede torsdag reiser jeg til Spania igjen. Denne gang med 19 damer fra Norge som skal være med på Yoga & Horse retreat på Yoga Las Mesas! Mer jobb enn ferie, men de turene er jo så fantastiske så det er bare å glede seg!

64

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *