Miami shooting – Behind the scene

Så og si det siste jeg gjorde før jeg dro fra Miami var å ta bilder sammen med Ray Kay! Jeg møtte Reinart(som han egentlig heter) første gang i 2007 da han bodde i LA, men har ikke sett han siden. Han har siden den gang gjort stor suksess som musikkvideoregissør og fotograf, flyttet til Miami og gjennom felles venner fikk jeg booket et shoot med han. Dette var noe jeg hadde så utrolig lyst til å gjøre siden jeg syns han tar så fantastisk fine bilder, selv om jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke bildene til da:-)…men fine bilder av seg selv i yogaposes on the beach i solnedgang kan jeg jo alltids samle på:-)

Det kuleste av alt var at han tok oss med til et sted jeg ikke hadde vært i løpet av oppholdet og det viste seg å være noe av det fineste med hele Miami. Skal du noen gang besøke Miami må du i alle fall være sikker på at du drar til Key Biscayne! En ettermiddag i paradis ble det rett og slett!..og kanskje kommer bildene på bloggen litt senere!

28

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *