Guilty pleasure

Alle har vi nok en «guilty pleasure», eller hva? Noe som vi elsker, men som vi aller helst ikke forteller så høyt. Jeg har i alle fall ikke fortalt så høyt om mine, men tro meg jeg har noen. En av de er for eksempel at jeg elsker å se på serier til langt på natt når jeg egentlig skal sove og trenger å være opplagt til neste dag og spesielt til å prestere på yogamatta, men en «guilty pleasure» som mange kanskje ikke tror jeg har er at jeg elsker sjokolade. Jeg har jo i perioder prøvd å være helt sukkerfri og da er det faktisk sjokolade jeg har savnet aller aller mest. Og jeg er ikke av de som nyter en liten bit til kaffen eller som har en liten skål til kos eller et glass rødvin, neida…jeg er av de som skal late som jeg ikke spiser den, men som tar en og en bit ut fra pakken i kjøleskapet, aller helst mens jeg lager middag, og som plutselig har spist opp hele plata.

I en periode prøvde jeg å finne sjokolader som jeg egentlig ikke likte slik at jeg ikke skulle bli fristet, og prøve å la være, men det var helt til jeg ble introdusert for den nye sjokoladen til Nestlé, L’Atelier! Oh lord…og nå har jeg bare snudd tankegangen helt og bestemt meg for at når jeg først skal nyte noe jeg elsker så skal det virkelig være noe jeg liker.

Jeg har alltid elsket sjokolade med nøtter og frukt, og det ikke nødvendigvis fordi at det er så mye sunnere(da jeg var liten elsket jeg fruktnøtt og ingenting var som å være på fjelltur med pappa og han hadde det i sekken), men altså; det skader jo virkelig ikke at halve sjokoladen er med sprø nøtter og friske bær når man først skal spise. Og på toppen av det hele så er L’atelier så fløyelsmyk at den nesten smelter på tunga. Tok med et par plater til jentene på jobben i går, og gjett hva?…disse kollegaene mine klarte ikke å stoppe og vi sloss nesten om de siste bitene:-)

L’Atelier kommer i tre utgaver; mørk sjokolade med blåbær og nøtter, lys sjokolade med tranebær og nøtter og mørk sjokolade med rosiner og nøtter. Siden jeg i utgangspunktet er mest glad i mørk sjokolade må jeg nok sette favorittstempelet på en av de, men hvilken av de er nesten umulig å si….så gode var begge to!

Så, så fremt til at du ikke går på sukkerdetox om dagen eller er av den typen som foretrekker skumgummi foran sjokolade, så anbefaler jeg å teste disse….men ps! vil du ikke dele så ikke sett de frem når du har besøk!

60

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *