Scrub it

Åh, sola skinner her i Oslo og jeg får virkelig følelsen av sommer! Venter bare på å komme meg hjem fra jobb, kaste av meg klærne og få litt sol på kroppen. Nå har jo jeg jukset litt med varme og deilige dager både i Miami og Spania, og fått på litt brunfarge, men det er alltid digg med en liten skrubb for å få vekk gamle hudceller fra den tørre vinterkroppen.

Fikk denne hjemmelagde skrubben på nyhetsbrev fra Midsona for noen uker siden og hadde så lyst til å dele den med dere hvis dere ikke har fått den. Jeg elsker jo at man kan lage ting selv og denne skrubben er jo bare superenkel, trengs bare 3 ingredienser også!

Du trenger:
2,5 dl Supernature Himalaysalt, grovt
1 dl Cocosa Extra Virgin
5-15 dråper essensiell olje, for eksempel lavendel, peppermynte eller appelsin.

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, og oppbevar blandingen i et tett glass. En gang i uken skrubber du blandingen på fuktig hud, og skyller godt av.

Helt naturlig

Du har kanskje hørt utsagnet «If you can’t eat it, don’t put it on your skin»?

Ingrediensene i kroppsskrubben er så naturlige at du også kan spise dem.

Himalaysalt er et uraffinert salt fra urhavene i Himalayafjellene. Det fine saltet er velegnet til ansiktsskrubb, mens det er grove er flott til kroppsskrubb. Saltet kan også brukes som badesalt eller til fotbad, eller i mat selvfølgelig.

Kokosoljens mykgjørende egenskaper gjør at den egner seg bra i hudpleie, spesielt til ekstra tørr hud. Prøv også Cocosa til for eksempel slitte hårtupper, som barberingskrem eller som sminkefjerner. Denne bruker jeg også i alle mine smoothier og noen ganger til steking.

90

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Jeg laget meg akkurat en liknende skrubb med kokosolje, helt herlig for huden!
    Jeg lurer på om jeg kan spørre deg om en ting: Jeg har så lyst til å gjøre litt ekstra «stas» på yogapraksisen min i sommer. Kjenner du til noen kurs/Retreats eller liknende som du ville anbefale?

    Klem fra Julie 🙂

    • Hei Julie, så kult at du lager skrubben selv, det er kjempe deilige. Kurs og retreats ja, først og fremst, hvilken yoga gjør du? Og er det i Norge eller utlandet du tenker på? Klem Vibeke