ITALIA NEXT

Åh, det har vært stille fra meg en stund nå, og for dere som faktisk regelmessig går inn og sjekker og leser bloggen min så må jeg bare beklage det. Optimalt skulle jeg delt noe hver dag, og jeg har mye liggende som venter på å bli fortalt og skrevet om, men så var det denne tiden da…

Har vært en del på farten, både i Belgia og Gøteborg de siste par ukene, i tillegg til at jeg har vært syk, og med en hektisk hverdag innimellom der så må man bare sørge for å få unna de dagligdagse tingene, følge opp barna og sørge for at man hviler nok. Lettere sagt enn gjort:-)

Og nå venter en ny utfordring og en spennende reise for meg. Igjen har jeg vært så heldig å få et oppdrag for Matkanalen, og på torsdag reiser vi til Italia og Parma for å lage en tv-serie om pasta!! Som jeg gleder meg!! Som 1/8 italiener(min oldefar kom fra Italia til Trondheim i sin tid) og en «pastalover» så er jo dette rett og slett et drømmeprogram for meg!

Skal gjøre mitt beste for å dele litt underveis, men jeg vet det blir lange og varme opptaksdager, så det blir jo spennende å se hvor mye energi som er igjen på kveldene der:-)

36

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Gleder meg til å se programmet ? Og så lurer jeg på hvor den nydelige røde kjolen du har på deg på filmen på insta er fra?