In love with Parma

To dager i Parma og jeg er allerede totalt forelsket! Parma som by er ikke spesielt stor, men her oser det av gammel arkitektur, tradisjoner og den deilige Italienske maten kan luktes gjennom gatene. Vi startet innspillingen på Gola Gola festivalen som er en ganske nyoppstartet festival som er skapt for å feire Italiensk mat og Parma som mathovedstad i Italia. Hele byen står på hodet i 3 dager og her kan man både smake, lære og oppleve. Er du skikkelig mat-interessert syns jeg du skal planlegge en langweekend til Parma neste år!

Vi er en liten gjeng på tur og vi har det bare så utrolig koselig sammen. Det er intenst mens vi holder på, men det er også rom for litt kos og opplevelser utenom.

I dag går ferden opp til en liten gård opp i fjellsiden, ca 45 minutter utenfor Parma og jeg skal få prøve meg som TV-kokk!! Veldig spent men jeg gleder meg masse! #barepasta som programmet skal hete blir fyllt med det beste Italia har å by på av gode råvarer, natur og opplevelser og jeg håper virkelig at du har lyst til å se på når dette kommer på Matkanalen til høsten!

Nå skal jeg hoppe på yogamatta og legge inn en liten økt før vi er avgårde. Deilig å kunne finne fokus og slappe av innimellom slagene også! Følg meg gjerne på instagram og snapchat(vibekeklemetsen) også, der jeg deler en del behind the scenes:-))

Ha en deilig pinsehelg!!

73

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Så spennende? Kan heg spørre hvor de fine kjolene du har på deg er fra? God pinsehelg til deg også?