RUN & RELAX PRESALE

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og vi går inn i en periode som mange gleder seg til. Ferie betyr mer avslapping, men for mange betyr det også mer tid til trening og aktivitet. Om du har tenkt deg til en storby, en strand eller på hytta er det alltid mulighet for å legge inn en treningsøkt eller to. Vi i Run & Relax kjører snart i gang sommersalget, og igjen får du muligheten til å handle før alle andre  siden du er en av mine lesere.

Hvis du bruker koden PRESALE  får du nå 30% og du kan sikre deg dine favoritter før ferien! Tilbudet gjelder kun på nett og på ordinære Run & Relax produkter!

Her finner du digge ting både til løpeturen og til yogaøkten, og trenger du inspo er det bare å scrolle videre:-)

 

57

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *