Kiwi Vanilla Delight

Deilige lette sommerfrokoster trenger virkelig ikke være komplisert og inneholde masse ingredienser. Når gradestokken måler over 20 grader når man står opp kl 8.30 blir jeg så inspirert til å spise noe lett, fruktig og enkelt.

Jeg elsker vanilje og dette alternativet til yoghurt fra Alpro er en av mine favoritter og den smaker like godt i smoothies som her med bare litt frukt til. Som stolt ambassadør for Alpro sverger jeg til deres plantebaserte produkter, men jeg syns det er viktig å si at denne kjøpte jeg på Coop i Åsen og at jeg ikke bare er sponset. Det er et valg jeg tar fordi jeg syns de smaker fantastisk, jeg vet at å spise mer av plantebaserte produkter er bra for både meg og planeten vår og at jeg er opptatt av å ta vare på helsa mi.

Håper du kan la deg inspirere til å spise litt sunt, lett OG godt i sommer. Det er viktig å unne seg litt av det man vil når det er sommer og man skal nyte ferie, men det er også fint å velge de sunne alternativene innimellom.

Her i Åsen ser det ut til å bli nok en strålende sommerdag og jeg er så glad for å tilbringe slike dager i mitt barndomsparadis sammen med barna mine.

Stor klem fra Costa Del Åsenfjord!

8

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *