Bli med på YOGA & HORSES i September!

Vi har fått noen ledige plasser til vår neste Yoga & Horse-retreat i Spania 14. – 18. September!! Disse turene er super-populære så det gjelder å kaste seg rundt hvis du har lyst til å få med deg årets største opplevelse!!

I mai i år holdt vi vår 4 retreat på Yoga Las Mesas og 18 fornøyde damer kunne dra hjem med kofferten full av opplevelser. Dette er en langhelg fylt med mange økter yoga med meg, masse ridning på de beste hestene og i de vakreste omgivelsene sammen med den mest sjarmerende instruktøren Spania kan oppdrive. Å tilbringe tid med selveste Alfonso er rett og slett en opplevelse i seg selv. I tillegg til dette var det muligheter for soling og bading på gården der vi bor, shopping i sjarmerende Jerez og vi kunne nyte deilige måltider lagd av vår private kokk.

Er du interessert i å vite mer så kan du sjekke ut kalender min: Horse & Yoga eller legge igjen en kommentar hvis du har noen spørsmål. Dette er en opplevelse du kan unne deg selv. Ta med en venninne og opplev Spania på sitt beste. Jeg lover deg masse deilig yoga med ny kunnskap i sekken når du reiser hjem og opplevelsene på hesteryggen overgår mye av det jeg har vært med på.

PS! Har du ikke mulighet i September så setter vi opp to turer til neste år også, en i april og en i september! Datoer kommer snart!

Håper vi sees!

23

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei du,
   PRIS OG PÅMELDING: 15.900,- per person.
   Prisen inkluderer
   * Flybillett fra Oslo
   * Opphold og måltider på gården. Enkeltromstillegg 2.900,-
   * Riding og yoga

   Mer info og påmelding til yogalasmesas@gmail.com

   Håper vi sees i Spania!!! Klem Vibeke

 • Hei! Er det fortsatt mulig å bli med på turen i september? Jeg har forsøkt en gang tidligere, men da fikk jeg ikke svar.. så prøver igjen nå 🙂 bor i Sveits og må evt. reise herfra. Vennligst la meg vite om det er mulig å få bli med eller om jeg kan sette meg på liste for 2018! Vennlig hilsen Lisa.

  • Hei, det skal absolutt være mulighet for å bli med(hvis det ikke har fylt seg opp allerede!?) selv om du da må fly fra Sveits. Ta kontakt med yogalasmesas@gmail.com og hør med Chanel, hun sitter på oversikten og tar imot bookingene. Håper det ordner seg og at vi sees i september! Hilsen Vibeke