Følg med til Portugal!

Akkurat nå har ferien min startet! Jeg har hatt en intens siste jobbeuke uten barn, og for første gang på så lenge jeg kan huske har jeg tom innboks på mailen min. For en syk følelse! Alle regninger er betalt, regnskap for de foregående mnd er levert og masse av det jeg skal gjøre i høst er planlagt. Kan ikke si annet enn at det føles sykt bra!

I morgen, søndag sitter vi på flyet til Portugal! Det er tredje gangen på 5 år at vi drar dit, så ja på en måte kan jeg vel si at dette er et av mine favorittreisemål. Vi skal først ha noen dager i Cascais der vi har noen kjente, så skal vi til Vila Nova de Milfontes, der disse bildene er fra. Da blir det en uke med yoga & surf med ashtanga-friends fra hele verden! Som jeg gleder meg til morgenpraksis i dette rommet, med duggen på vinduene av svette kropper, kjenne energien fra alle rundt meg, få gode adjustments fra Matt, Tarik og Lea og til å se barna titte inn gjennom vinduet når jeg våkner fra savasana.

Det blir nok ikke mange oppdateringer her på bloggen, da tror jeg mann og barn blir fornøyde, men har du lyst til å henge med så følg meg på instastory!

Instagram: vibekeklemetsen

Ha en fantastisk sommer der du er og husk: nyt dagene som de er, dans i regnet, kle deg naken i solen, gå barbeint så mye som mulig, rull ut matta på stranda eller i hagen, ta dype pust, les en god bok, se på soloppgangen, drikk vin i solnedgangen, lek med barna, kyss alle du er glad i og vær god mot deg selv!

Klem, Vibeke

61

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *