Back in Copenhagen

For andre gang denne måneden så reiser jeg til København. Ikke nødvendigvis for at dette er min favorittby, men det er tydeligvis mye yoga-greier som skjer der om dagen. I begynnelsen av august var jeg der en uke for å praktisere med min Indiske lærer Sharath som var på Europa-turne. Første gangen jeg var med på det, og må si det var en spesiell opplevelse både å praktisere sammen med 400 stk i en gymsal og å gjøre ledet primary 6 dager på rad…shit jeg var sliten på slutten altså:-)

Det ble egentlig en rolig uke der eller siden jeg fremdeles slet litt med formen etter sykdom i sommerferien, og været var til å grine av, men fikk spist meg gjennom dagene på ulike cafeer og truffet en del av mine yoga-venninner fra rundt omkring i verden.

Så, nå venter 6 nye dager der og denne gangen skal jeg praktisere med Kino McGregor for første gang!!..og vet du ikke hvem hun er så: Go check her out on instagram: KINOYOGA Med sine 1,1 millioner følgere er hun i så måte verdens største Ashtanga profil, og en fantastisk representant for denne yogaformen. Ganske spent kjenner jeg, men kanskje like mye til å skulle gå på yogamatta igjen allerede i kveld etter å ha ligget i sengen i nesten 1 uke…med tette bihuler, halvveis feber og stygg hoste kan man jo tenke seg selv. Workshopen er i helgen bare, men blir noen dager ekstra for å gjøre et «hemmelig oppdrag» …så stay tuned så skal jeg fortelle og dele så fort jeg kan!

Ha en fin helg dere, klem fra meg;-)

21

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *