A weekend with Kino

I løpet av helgen har jeg fått mange spørsmål om hvordan det var å praktiserer med Kino McGregor…og faktisk kan jeg skjønne at mange er nysgjerrig på det…det har jeg vært selv også hvis jeg skal være ærlig. Og egentlig er det veldig rart at jeg ikke har gjort det før. Jeg møtte mannen hennes for snart 10 år siden og har praktisert med han flere ganger, og jeg har praktisert med veldig mange andre kjente og flinke lærere. Jeg tror jeg rett og slett ikke har vært så interessert for å være ærlig, og jo større hun har blitt på instagram jo mindre har interessen blitt uten at jeg helt kan forklare det.

Men det angrer jeg på nå, for hun er faktisk en av de aller beste jeg noen gang har vært på workshop med!…ja tenk det:-)) he he Først og fremst er hun veldig tilstede, utstråler masse energi, demonstrerer og forklarer på en måte slik at man forstår det så godt og hun er så oppmuntrende. Hun har en totalforståelse av Ashtanga yoga som jeg er dypt imponert over, selv om jeg vet at hun har dedikert livet sitt til dette i mange mange år, men hun har også en formidlingsevne som overgår de aller fleste jeg har møtt. Hun har  fantastisk god sans for humor, akkurat som mannen sin Tim og hun tør å dele sine personlige historier knyttet opp til det vi lærte. Hun er ekstremt sjarmerende og ganske fortryllende rett og slett.

Helgens workshop har bydd på 5 ulike klasser og vi har vært igjennom fliksibilitet, yogadrills som rett og slett var ulike styrkeøvelser man kan gjøre for å bygge opp styrke til ulike yoga stillinger(min favoritt!!), hofteåpninger, en ledet klasse med Ashtanga Primary series og en siste med håndstående. Altså, her har kroppen fått kjørt seg fullstendig og jeg er støl i absolutt alle muskler i hele kroppen. Det han hende det har noe med å gjøre at jeg har vært syk og sengeliggende de siste to ukene og ikke fått praktisert noe særlig, men jeg tror også vi har gjort masse jeg vanligvis ikke gjør. Mange vil kanskje si at det ikke var så lurt å gjøre så mye yoga når jeg var så dårlig som jeg var da jeg dro ned hit, men vet du hva, jeg er så utrolig mye bedre. Yoga har rett og slett hjulpet! Og selv om jeg har brukt en boks med nesespray, 100 kleenex og litt paracet for å holde feberen i sjakk så har det vært så verdt det og jeg er så glad og takknemlig for at jeg deltok.

Bonus denne helgen var at jeg fikk besøk av min venninne Signe som har flyttet til Danmark for å gå på kunstskole i et halvt år. Vi deler gleden med yoga og det har vært så utrolig kult å dele deler av denne workshopen med henne og bare ha tid til å henge sammen, prate og kose oss.

Nå har jeg sjekket inn på nytt hotell i byen, skal ha en deilig fridag i morgen og på tirsdag venter en spennende dag med jobb som jeg grugleder meg litt til! Ha en fin start på uka og håper du har lyst til å følge med videre denne uka!

30

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Såå kult!!! En dag…. me too😍
    Kos deg de siste dagene i Køben Vibeke. Unner deg det etter en usjarmerende date med senga siste uka😂😂(jeg vet ikke om mindre gøy å date senga fordi jeg er syk😂😂)
    Jeg starter i ny jobb i Asker i dag og har vært våken siden 4…🙄 Så da er det godt at matta ligger klar i stua😃😃
    Ønsker deg en fin uke og LYKKE til på tirsdag. Det går såå fint!
    Klem C🌸🌸