Premiere på BARE PASTA i kveld

Det er av og til litt rart å ha en jobb som plutselig en dag kan sees og dømmes av hvem som helst. Noen ganger føles det nesten litt skummelt og nervepirrende. Man vil jo så gjerne at folk skal like det man har laget og vært med på. Denne gangen er jeg ekstra nervøs fordi det var en så sinnsykt bra opplevelse for meg på alle måter og jeg vil jo så gjerne at alle dere andre som ser dette skal føle det, bli inspirert og at den inneholder det man ønsker av et matprogram. Og nå kan du altså se og dømme selv, for i kveld er det premiere på BARE PASTA!

I episode 1 får vi se hvordan de lager verdens beste parmesan ost, vi lærer hvordan parma-skinka blir til og hvorfor den har den fantastiske smaken som den har og jeg kokkelerer sammen en deilig og sunn pastarett på en gård oppi fjellsiden av Food Valley! Denne kan du se på Matkanalen i kveld kl 18.15 og som reprise kl 21.20 eller du kan se den når du vil på Matkanalen!

Øver manus i ettermiddagssola. Fineste utsikten på et «kjøkken»ever må jeg jo si:-)

Nydelig blondekjole som jeg fikk låne av ByTimo.

Fantastiske Food Valley – når jeg bli gammel har jeg lyst til å bo her:-)

Far og sønn Parmesan. Familiebedrift som lager verdens beste parmesan.

Et moment med Kim, Norges representant fra Barilla som var med oss nesten hele uka.

Mon tro om jeg kan flytte inn i det slottet der?

Parmesanen veier over 40 kilo og jeg klarte såvidt å holde den, ha ha…

Oppskriften på pastaretten fra denne episoden kommer på bloggen i morgen!

Ha en fin fredagskveld!

21

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *