Avokadotoast

Avokado on toast har vært en stor favoritt hos mange, inkludert meg selv, en god stund.  Som ambassadør for Alpro prøver jeg å teste ut nye oppskrifter der jeg kan inkludere deres produkter inn i mitt eksisterende kosthold, og denne er en fin vri på en allerede favoritt og som gjør måltidet enda mer næringsrikt.

Her har jeg blandet inn Alpro Naturell som er et soyabasert alternativ til yoghurt. Den er rik på planteproteiner, har et naturlig lavt innhold av mettet fett og en kilde til kalsium. Og i tillegg har jeg drysset på litt chiliflak for å gjøre den enda mer smakfull. Så har du ikke en søndagsfrokostfavoritt allerede så er jeg sikker på at denne kan bli det.

Ingredienser til 4 pers:

8 skiver flerkornbrød

2 spiseklare avokadoer

5 ss av Alpros plantebaserte alternativ til yoghurt naturell eller usøtet

1 ts chiliflak

3 ts sitronsaft

Salt

Pepper

 

Fremgangsmåte: 

1. Rist brødskivene til de er gylne.
2. Skjær avokadoen i to på langs og vri halvdelene fra hverandre. Skrap ut avokadokjøttet med en skje og mos det sammen.
3. Tilsett deretter Alpro og sitronsaft etter smak. Krydre med chiliflak og salt.
4. Spre avokadoen utover toasten. Krydre med ekstra chiliflak hvis ønskelig.

God frokost!

42

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Å NAM !! Sitter på bussen på vei til Stockholm og kjente plutselig at jeg savner en skikkelig god avokado-toast med chili på toppen ! Denne så sabla deilig ut Vibeke <3