Back on track

Så ble det en aldri så liten pause her på bloggen igjen da..og for dere som faktisk følger meg og går inn regelmessig og sjekker så kan jeg ikke annet enn å beklage. Jeg har rett og slett slitt litt med helsa, og siden jeg ikke er så innmari god på å «være syk», så har jeg vært en liten tur i «kjelleren» også. Virus og bihulebetennelse har slått meg helt ut og siden det egentlig har pågått siden i sommer da jeg ble syk i Portugal, så er det litt for lenge for min tålmodighet som liker å være aktiv og som blir passe gal av å ligge pal i sengen….

Men av og til kommer det noe godt ut av det også, men det ser man selvfølgelig først litt i etterkant. Man får tid til å tenke, man får tid til å roe ned og man får tid til å kjenne etter..jeg vil vel egentlig også si at jeg har hatt mer tid til barna mine, for å være så mye hjemme som jeg har vært i denne perioden er jo ikke normalt for meg.

Nå er jeg oppe og nikker igjen, jeg har såvidt prøvd meg noen økter på yoga og jeg er tilbake på jobb. Og godt er det…for denne helgen venter en tur til Stavanger for å feire min fantastiske venninne Anja sin 40-årsdag, yoga med Annette Mæle og annet hygge. Gleder meg til en helg med kos, gamle venninner og nyte at jeg faktisk er frisk igjen…

Delte dette på instagram for noen dager siden og det oppsummerer litt de siste ukenes tankevirksomhet:

Livet gir deg ikke alltid det du føler du trenger og det du har mest lyst på…men ofte får man de tegnene man behover for å komme seg videre hvis man bare har evnen til å lytte og se! Av og til trengs det mye mot å orke å ta imot, men når vi lærer oss å se innover, kjenne på hva vårt indre sier, og tørre å stole på det, finner vi ofte de riktige svarene.

 

God helg!

16

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *