Magic yoga flow med Annette

Min yogareise startet her i Stavanger for akkurat 20 år siden! Det er ganske sprøtt å tenke på…altså høsten 1997 var jeg på mitt første yogakurs i klassisk yoga på Yogahuset i Stavanger. Hotellfagskolestudent og med jobb på bar på si…og hvem skulle da trodd at jeg skulle bli helt frelst og at yoga skulle bli en så stor del av livet??…

Denne helgen var det et mål for meg å få gått på en time med ei yogavenninne jeg aldri har vært på time med før, Annette Mæle. Vi gikk på vår aller første Teacher Training sammen i Cornwall i England i 2005 og utviklet på en måte vår passion for yoga sammen med vår fantastiske lærer Liz…som dessverre gikk bort for noen år siden. Jeg vet at det var her mye av grunnlaget mitt ble lagt og jeg vet at mine beste kvaliteter som lærer var med innflytelse av henne. Evig takknemlig for alle turene dit og alt jeg fikk lære.

Annette er en av Stavangers beste yogalærere og etter en fantastisk flow time med henne i dag har jeg vært helt salig. Hun er ekstremt dyktig, underviser med hjertet, har en fløyelsmyk stemme som sniker seg inn i kropp og hode, og fremstår som en liten yogagudinne i rommet. Det var bare så sinnsykt deilig og det slår meg også hvor gøy jeg syns det er å gjøre noe annet enn min «vanlige» ashtanga praksis. Hvor godt kroppen har av å gå ut av de vanlig rutinene, gjøre øvelsene i annen rekkefølge og på en annen måte og ikke minst få lov til å bare flyte med. Tusen takk Annette, dette gjorde meg godt!

Bor du i Stavanger eller er her på besøk MÅ du bare gå på en av timene til Annette, hun underviser både på Satya Yoga og House of Movement. I tillegg har hun en fantastisk yogablogg med nydelige bilder, intervjuer med yoginier og mye bra lesestoff. Check it out her!

Nå skal Anja feires med brask og bram – jeg gleder meg!!

God lørdag folkens!

28

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *