Sunday inspiration

Søndag ettermiddag. Sola flyplass. Litt sliten etter bursdagsfeiring i går, men aller mest lykkelig og glad for å ha hatt en hel helg med mine skjønne, deilige venninner i Stavanger. Så heldig jeg er som har slike jenter som de i livet mitt.

Gleder meg til å komme hjem til mann og barn, til en rolig søndagskveld i sofaen og til å ta tak i en ny uke. Kom over dette klippet med min store store inspirasjon, Laruga Glaser, og jeg ble nesten litt sentimental av å se det. Gleder meg allerede til å komme meg på matta igjen i morgen, og selv med noen vondter i kroppen og en form som ikke er på plass så skal jeg ha dette i hjernebarken og fokusere på at alt er en prosess og at alt er i endring.

Nyt Laruga og ha en deilig søndagskveld!

26

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *