Off to the mountains

Endelig høstferie og endelig kan jeg våkne opp til min favorittutsikt her på Kvitfjell! Det er noe med roen som senker seg så fort man kommer seg til fjells. Kom opp sent i går kveld, tente i peisen og tok et glass vin.(Det er jo månedag i dag!)…ja, da kjenner man virkelig på at man har ferie. Som jeg gleder meg til disse dagene. Sove til vi våkner, spise lang og deilig frokost, ikke ha for mange planer, men hvor målet kun er å få masse frisk luft og gå fine turer i fjellet.

Jeg har pakket bagen full av Run & Relax selvfølgelig, og denne sesongen har vi ikke bare det beste tøyet til yogapraksisen, men også masse som passer perfekt til høstvær og helger på fjellet. Bambus, merinoull og boblestoff.

Fjelltightsen er en av mine favoritter denne sesongen
Bambus er bare det diggeste å ha på kroppen. Jaquard Yoga Tights og Jaquard genser er et perfekt sett til både innekos og som innerste lag på fjellturer. Nå får du 25% på dette settet, og det finnes både i grått og burgunder!
Disse antrekkene kan man jo bo i døgnet rundt. Jeg har på Jaquard bambus tights og Merino Crew og Justyna har på Heather sweater og Balanced Yoga tights.

Håper du også har lagt noen deilige planer for denne høstuka, er man i byen kan man jo også oppleve natur og ro ved å dra på noen utflukter. Pakke sekken med matpakke og deilig varm drikke, og dra opp i marka. Og har du lyst til å teste ut en deilig oppskrift på en hjemmelaget chai latte som du kan ha i termosen så finner du oppskriften på bloggen til Run & Relax!

Klem fra Kvitfjell!

2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Har blitt helt frelst av Run and Relax klærne. Både til yoga og sofasliting 🙂
  Et kort spm: Jeg er veldig usikker på hva som er «best» når man er relativt ny på yoga; kjøpe bok om yoga med bilder og forklaringer eller følge «yogatimer» på youtube? Jeg har gjort mest av sistnevnte, og er i tvil om jeg bør kjøpe meg en bok. Har også gått et semester på et yogasenter og skal fortsette med det og. Håper på svar!

  • Så hyggelig å høre at du er fan av Run & Relax! Når det gjelder yoga så har du startet riktig med å gå på et yogasenter fordi jeg mener man lærer best med å ha en lærer, men selvfølgelig er det fint å både gjøre yoga på youtube eller andre online-tjenester også. Å lese yogabøker er også veldig lærerrikt og et sted der man kan finne mer kunnskap og fordype seg i ting, men det er nok lettere å følge en film hvis man skal praktisere yoga. Vet ikke hva slags yoga du har gjort, men det finnes masse fine bøker på markedet! Lykke til! Klem Vibeke

 • Hei Vibeke!
  Jeg har et lite spørsmål jeg lurer på om du kan hjelpe meg med.
  Jeg startet å studere denne høsten, og trives svært godt med det. Men det er utrolig mye å gjøre, og jeg har problemer med å koble ut mentalt fra skolen.
  Jeg har de siste to årene opplevd en del muskelsmerter, og har vært hos legen og han sier dette er helt ufarlig. Jeg er i 20 årene og er jo ung, og det skyldes indre spenning, uro, stress ( spesielt mentalt stress) og bekymringer. Han anbefalte meg å fortsette å trene, men også øve meg på å «roe ned mentalt». Dette vil minke muskelsmertene betraktelig mener han. Men dette er lettere sagt enn gjort, da tankene svirrer rundt 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.
  Har du noen god råd til hva jeg kan gjøre for å minske muskelsmerter, eller i beste fall bli kvitt de helt? Langvarig stress er jo overhodet ikke bra, men det er jo vanskelig å unngå det 100 %, synes nå jeg!

  Ha en fortsatt flott uke! : )