Fotoshoot og give-away med Kinoyoga

I begynnelsen av september var jeg 5 dager i København. Noen uker tidligere hadde jeg fått en usedvanlig hyggelig henvendelse fra selveste Kino McGregor! Den dagen jeg våknet til en melding fra henne på telefonen trodde jeg faktisk at jeg drømte, og de som vet hvem denne dama er skjønner kanskje hvorfor. Hun er rett og slett en av verdens største yogaprofiler og en av de jeg har hatt som forbilde i Ashtanga Yoga i mange mange år. Hun lurte rett og slett på om vi i Run & Relax var interessert i å gjøre en foto-shoot og en instagram give-away med henne. Altså, vi var ikke vanskelig å be og noen uker senere tilbragte jeg altså disse 5 dagene i Køben både på workshop og foto-shoot med henne.

Aberet var jo bare at jeg var i så sinnsykt dårlig form. Virus og bihulebetennelse hadde gjort meg sengeliggende en periode, men det var jo aldri snakk om å ikke gjøre dette. Og straffa fikk jeg vel etterpå, da jeg fremdeles ble sengeliggende et par uker til. Uansett, jeg er frisk og rask nå og oppdraget mitt i Køben med Kino ble heldigvis gjennomført.

Her får du en liten sneak-peek av vår fantastiske dag sammen. Alessandro Sigismondi fra Italia var fotograf og Eskil som driver Ashtanga Yoga Studio i Køben var vår sjåfør for dagen. Ikke bare fikk jeg sett mer av denne byen enn hva jeg hadde gjort tidligere, men det var jo så utrolig stas å bli bedre kjent med alle disse 3.

I formiddag slapp vi den store give-away’en som Run & Relax og Kinoyoga kjører sammen og du kan vinne superkule premier både fra oss og henne! Klikk deg inn på instagram og heng deg på hvis du har lyst til å vinne!!

13

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Wow, så FANTASTISK !!!! Yogaklærne til R&R er nydelige og gøy at hun ville ta de i bruk. Perfekt akkurat nå når dere har ordnet internasjonalt. Regn med å få mye å gjøre 😉. Vel fortjent til dere i staben hos R&R og lykke til videre.

    • Tusen takk for det Beate, veldig hyggelig melding. Å få med Kino på laget er veldig veldig stas selvfølgelig og vi håper det få masse oppmerksomhet. Ha en fin dag! Klem Vibeke