Mine høstfavoritter fra Run & Relax

Run & Relax give-away!

Jeg har plukket ut mine favoritter fra vår siste kolleksjon og denne herlige gavepakken til en verdi av 4200,- NOK  kan DU vinne!..og du trenger ikke gjøre mye:-)

Legg igjen en kommentar og skriv JA! og jeg trekker en vinner søndag kveld! (Vinneren blir annonsert på mandag!)

VINNEREN ER TRUKKET OG ER BLITT KONTAKTET PÅ MAIL! GRATULERER TIL NINA! 

Derfor er disse mine favoritter:

Jeg har alltid ønsket meg en sort, litt tynn og ganske enkel boblejakke. En jakke jeg kan gå tur med, bruke i hverdagen til og fra yoga men som også passer til hverdags med jeans og joggesko – og jammen fikk jeg ønsket mitt oppfylt i år! Go warm Jacket er bare rett og slett den perfekte lille sorte:-) 

Jeg vet akkurat hvordan jeg ønsker en yoga-bh skal være og en bh som jeg skal bruke i min daglige praksis må sitte perfekt for at jeg ikke skal irritere meg over at den strammer på feil plasser, at puppene ikke faller ut eller at den er for kort. Leyla Yoga Bra er bare min absolutte favoritt og det er et kjempe pluss at den har en super fin og litt sexy rygg;-)

Når man er en yogi på tur eller drar med seg yogamatta si frem og tilbake fra hjem og studio så trenger man noe å bære den med. Og det er ikke alltid man ønsker en stor bag…derfor er vår Yoga Mat Strap et lite must. Finnes i 4 forskjellige farger, grå er min favoritt!

Jeg elsker dette printet og det er det tydeligvis mange andre som gjør også, for denne tightsen er en av våre bestselgere denne høsten. Jeg liker at den er så feminin og jeg elsker fargene i den. Essential tights er i teknisk materiale og passer like godt til yoga som til annen type trening. Høy på livet, lett materiale og rett og slett bare superfin i mine øyne! 

Denne lille boka er den perfekte gaven til yogavennina di! Jeg sluker alt av bøker som omhandler yoga, meditasjon og mindfullness og denne viser deg masse fine øvelser du kan gjøre hver dag. En liten bok om mindfullness er så liten og lett at du kan ha den i veska.

Sist men ikke minst har jeg plukket ut denne favoritten da…og jeg kunne bodd i den. Jeg bruker alltid en varm genser når jeg begynner yogapraksisen min og denne i merino er bare så sinnsykt deilig. Merino  Crew kan jo like gjerne brukes til løpeturen som under skitøyet til vinteren når du skal stå og gå på ski.

Så, ble du fristet til å vinne? I tilfelle må du legge igjen ditt JA!

PSSST! Vil du øke vinnersjansen din så kjører vi samme konkurranse på Run & Relax sin insta denne helgen så gå inn der også hvis du vil delta!

God helg fine følgere – håper den blir deilig!

29

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *