Veggie dinner is served!

Nå er Norge på vei til å bli grønnere og det er en forandring jeg kan like. Flere og flere ønsker å hjelpe oss med å spise grønt og økologisk, og ingenting er bedre. De som følger meg vet jo at jeg har lagt ut oppskrift på både kikertburger og andre vegetariske retter tidligere, men let’s face the fact: i vår hektiske hverdag er det innimellom veldig digg å ha noen enkle løsninger, og det beste er jo når disse løsningene er så bra.

Svenske Risenta har nå kommet til Norge, og det er jeg glad for, fordi disse produktene har jeg hamstret tidligere når jeg har vært i Sverige. De første produktene som er å finne på Coop Obs og Coop Mega er kikertboller og quinoaburgere. Begge produktene er 100% naturlige, uten tilsetningsstoffer og de er 100% miljøvennlige. De to vegetariske blandingene inneholder økologiske bønner, erter og kjerner og er kun smaksatt med naturlig krydder. Det eneste man trenger å gjøre er å tilsette vann , forme til boller og burgere og steke dem i stekepanne eller ovn. Så genialt og så enkelt.

Jeg har laget mine favoritter av disse to variantene og vil du være med i konkurransen om å vinne en matkurv fra Risenta må du legge igjen en kommentar og enten skrive 1 eller 2 for hva du syns ser best ut! 1 for Quinoaburger og 2 for Kikertboller/Taco…scroll videre og la deg friste! VINNEREN ER TRUKKET! TAKK TIL ALLE SOM DELTOK!

Quinoaburger med søtpotetfries og aioli

 

Taco med kikertkjøttdeig, mangosalsa og avokadokrem

Så, har du lyst til å lage disse selv så bli med i trekningen av Risenta produkter og svar på hvilken av disse to du syns ser best ut!

Skriv bare 1 for Quinoaburger eller 2 for kikerttaco!

Jeg trekker en vinner søndag 26.nov!

Lykke til!

 

8

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *