Sårbar og sensitiv

Et individualistisk og prestasjonsbasert samfunn der alle har ansvar for egen suksess, forteller oss at dersom vi ikke er gode nok, unike nok, perfekte nok – så er vi mislykket. Det er et press, og ikke minst en forventning om hvem vi bør være, og det ordinære er ofte ikke nok. Dette er noe jeg har hatt lyst til å skrive om lenge, dele mine tanker. I et intervju med Jannecke Øinæs som jeg gjorde da jeg underviste på Wellbeing Festival rett før jeg dro forteller jeg ganske åpenhjertig og ærlig om min sårbarhet og min sensitivitet og hvordan jeg prøver å takle det jeg møter ved hjelp av mine verktøy. Håper du har lyst til å se, kanskje blir du enda bedre kjent med meg og kanskje kan du plukke opp noen tips:

Takk for praten Jannecke! Vil du se mer av det hun gjør så sjekk ut Wisdomofthenorth!

66

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *