VOGA + ALPRO + MEG = STRIKE A POSE AND MAKE THE RIGHT CHOICE!

Mine grunnverdier og de viktigste tingene i mitt liv er hovedsakelig basert på yoga og dens verdier. Med et aktiv liv der yoga er grunnlaget er jeg veldig opptatt av helse, av hva jeg spiser, hvordan jeg lever og ikke minst hvordan vi kan ta vare på både oss selv, de rundt oss og den planeten vi lever på. Å spise mer plantebasert er derfor rett og slett et naturlig valg for meg. Mange må velge plantebaserte ting på grunn av allergier, men det gjelder ikke for meg. Det får meg til å føle meg bedre, og jeg syns masse av det smaker så utrolig godt. Å få jobbe tett med Alpro var et viktig valg, vi deler veldig mange av de samme verdiene, jeg var godt kjent med dere produkter og det er en merkevare jeg er veldig glad i. Jeg tror folk er åpen for mer kunnskap om disse tingene og jeg tror vi alle blir mer og mer bevisste på hvilke valg vi bør og kan ta for at både vi selv og jordkloden kan ha det bedre. Når vi vet at det å produsere plantebasert mat er mer bærekraftig både fordi man bruker mindre mark, mindre vann og mindre CO2 så er det jo både et viktig og et riktig valg å ta.

Derfor var det veldig stas å få invitere en gjeng med jenter på frokost og VOGA på Kulturhuset i Oslo sammen med Alpro i forrige uke . Til tross for snøføyke og sur vind fylte vi lokalet med jenter ikledd Run & Relax og utfordret de i en time med VOGA. Det har du kanskje ikke hørt om før, og det hadde ikke jeg heller. Men Juliet er en av de kuleste damene jeg har møtt på lenge og jeg må jo si at selv om jeg er en særdeles tradisjonell ashtangi så syns jeg jo det er gøy når noen bruker yoga og lager et nytt treningskonsept. VOGA er altså en blanding av Yoga og Vogue-ing som var veldig hot på begynnelsen av 90-tallet, og kan kanskje minne mer om en aerobic-time enn en yoga-klasse, men jeg tror jentene fikk kjørt seg og syns det var gøy.

Juliet er entreprenøren bak dette og har startet House of Voga i England.

Jeg avsluttet økta med en liten avspenning og fikk så holde en liten presentasjon om meg, mine verdier og hvorfor jeg liker så godt å jobbe med Alpro – og ikke minst om hvordan våre grunnverdier går hånd i hånd. Jeg vil jo så gjerne oppmuntre flere til å gjøre noen små endringer i hverdagen, til å ta små valg som er bra for vår helse og som er bra for planeten vår og det fikk jeg en fin mulighet til her.Etterpå var det tid for en deilig frokost med mye av det man kan lage med Alpro sine produkter – og gjett om mange var overrasket da. Man trenger jo faktisk ikke endre kosthold eller sine matvaner for å spise plantebasert, det handler jo bare om å ta de små viktige valgene når det kommer til hva du bruker i kaffen din, hva du bruker når du lager smoothie og at du faktisk kan bytte ut yoghurten til en som en plantebasert. Krever så lite, men det betyr så mye!

Minglingen gikk nesten over til lunsj og da måtte jeg løpe videre – det var så utrolig mye som skulle fikses og ordnes før jeg reiser til India, så jeg hadde ikke et minutt å miste.Xpress yourself! – Juliet prøver å lære Marna, Ida og meg noen VOGA moves:-)

 

 

 

 

15

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *