Ashtanga Yoga kurs på Stabekk Vinter 18

Hello my name is yoga and i will change your mind!

Snart nytt år betyr nye kurs på Stabekk Kulturhus og jeg gleder meg til nok et semester. Som jeg har sagt de fem siste årene så har disse torsdagskveldene blitt hellige for meg, og jeg elsker å møte alle elevene mine, formidle ashtanga yoga, se utviklingen til alle elevene og kjenne på gleden som alle går ut med. Det er litt vanskelig å forklare, men det skjer noe magisk når man gjør ashtanga yoga regelmessig, og det er så fantastisk å se. Dette kurset er IKKE bare for damer, og jeg vil jo oppfordre nettopp flere menn til å teste dette. Kjenner du noen som er nysgjerrig så send de på kurs. De fleste av mine store lærere er menn, og selv om det er overdose damer på disse kveldene så er det ingen hindring.

Kursene starter allerede torsdag 4.januar og vi holder på til siste torsdagen før påske, altså 22.mars! 11 kurskvelder totalt. Trine Labahå, min kjære venninne, trofaste assistent og vikar, holder kurskveldene i januar siden jeg er her i India og praktiserer med min lærer Sharath Jois. Jeg er tilbake fra og med første uke i februar.

ASHTANGA YOGA NYBEGYNNERKURS VINTER 18 – Torsdager kl 17.300-19.00

(11 kurskvelder)

På nybegynnerkurset går vi gjennom de grunnleggende prinsippene i Ashtanga yoga i tillegg til at du får en introduksjon til mysoreklasser og hvordan disse undervises. Vi fokuserer på pusteteknikk, energilåser (bandha), blikk (drishti) og hvordan disse settes sammen med stillinger (asana). Vi går gjennom første del av første serien, det vil si de stående stillingene, noen av de sittende og alle de avsluttende stillingene. Kurset forbereder deg til å kunne fortsette på mysoreklasser og/eller egenpraksis. Det er ikke kurs i uke 8, torsdag 22.februar, da det er vinterferie. Pris: 2200,- 

LENKE TIL PÅMELDING: Klikk her

ASHTANGA YOGA VIDEREKOMMENDE VINTER 18 – Torsdager kl 19.30-21.00

(11 kurskvelder)

Dette er en ledet time som er noe mer fysisk krevende enn Ashtanga 1. Det legges vekt på pust i sammenheng med stillingene (vinyasa), bruk av bandha og drishti. Vi går gjennom halve førsteserien frem til Navasana (båten) og de avsluttende stillingene, men vi vil også se på de siste øvelsene i førsteserien. Vi vil introdusere Mysore-style på kurset etter hvert, altså egenpraksis med oss lærerene tilstede. Timen passer for de med en del erfaring og de som har fullført nybegynnerkurs. Det er ikke kurs i uke 8, torsdag 22.februar, da det er vinterferie. Pris: 2200,- 

LENKE TIL PÅMELDING: Klikk her

Choose your new year resolutions. Set your intentions. Return to your practice or start yoga. I look foreward to seeing you on your mat!

 

 

20

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Så spennende! Vil dere sette opp en ny kursrekke i vår? Jeg har veldig lyst til å bli med, i så fall, så si gjerne i fra på forhånd ☺️

    Vennlig hilsen Malin

    • Hei Malin, beklager at du ikke har fått svar. Jeg har ikke vært aktiv på bloggen på lenge dessverre. Tok en pause fra yogakursene i vår, men begynner på til høsten igjen. Hilsen Vibeke