Et vårlig frisk pust

Hei og hå…nå er det lenge siden jeg har oppdatert her, men jeg håper dere som titter innom innimellom har det fint. Merker at jeg gleder meg helt ekstremt til våren nå og teller ned dager og uker til jeg ser krokus og vårblomster i hagen. Og alle kan hoppe over i lave sko etter den lange vinteren.

Jeg har nylig vært på et eventyr i India, hvor jeg fikk være i Mysore i en hel måned. Så utrolig deilig å få praktisert så mye og ikke minst være i fantastiske India.Så deilig å komme tilbake til kaoset, luktene og ikke minst maten. Og det var så deilig med varmen. Heldigvis står vi på kanten til vår og sommer i Norge, den beste tiden.

Jeg har også et spennende samarbeid å dele med dere. I 2019 skal jeg jobbe sammen tannkremmerket Zendium og det er så spennende. Allerede har jeg lært utrolig mye om munnhygiene og jeg gleder meg til å fortelle mer om dette i tiden som kommer.

Det unike med Zendium er at den er ganske annerledes enn andre tannpastaer på markedet. Dette fordi den inneholder naturlige enzymer og proteiner,  i tillegg til fluor, og det er denne kombinasjonen som styrker det naturlige forsvaret.

Jeg har skjønt at man ikke bare snakker om tenner, men om hele munnen som ett. Og det er jo dette vi ofte glemmer. Tannkjøttet og tungen må også bli tatt vare på. I starten når jeg begynte å bruke det skal jeg innrømme at jeg ikke trodde den var effektiv nok. Dette fordi jeg er så vant med at det skummer mer. Så jeg endte med å pusse tennene to ganger de første dagene, før jeg skjønte at det ble ikke bare rent, men at munnen min fikk det bedre med egne bakterier. Nå klarer jeg ikke andre tannkremer som har mer såpe. Jeg anbefaler alle å prøve det over 4 uker. Man merker faktisk en forskjell.

Jeg, som dere vet, har en holistisk tankegang på alt jeg gjør. Og for at jeg skal ha det bra er det viktig at kroppen og helsen min er bra og at jeg får praktisert yogaen min. Og dere som kjenner meg vet jo at min dag alltid starter med kaffe (avhengig av kaffe!!), pusse tenner før jeg kommer meg på yoga. Etter yogaen blir det frokost og dagen kan starte for fullt. Hvordan ser deres dager ut?

316

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *